Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja by som nerobil finalne rezultaty ako predchodzi prispievatelia. Existuju biologicke postreky, na ktorych stavaju aj profi farmy, vratane vinic vo Francuzsku. A udrzat hrozno zdrave je vacsi kumst ako rajciny.

Ide o paraziticke huby, ktore nicia niektore patogeny, resp. potlacaju ich sirenie. Rozpraval som sa s odbornikom na tuto temu. Vraj to je mozne, ale vyzaduje to castejsie, hlavne preventivne postreky. Co treba: Rozsirit ich po celej zahrade, nielen postrek rastlin, ale aj povrch pody, kompost... Udrziavat ich pritomnost. Asi dost nakladne, ale ak by niekto dokazal si hubu mnozit, asi by sa to dalo v mensej zahradke zvladnut.

Pozrite sa na postrek polyverzum. Existuje este jeden mikroorganizmus (pamat nesluzi) a ten je vraj ucinnejsi.

Kupovat opakovane tento prostriedok nema zmysel, bolo by to drahe. Skor mnozit v nejakom cajovom vyvare, co zabezpeci ziviny, ako sa kedysi mnozila kombucha. Stacil by caj z posekanej travy zaliatej vriacou vodou, len aby to bolo prevarene, viacmenej sterilne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika