Odvětrání slivovice
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|
|
host - 71.251 (?), 10.5.2014 12:14
no ja som prave skusal ten ohrev slivovice na tych 60 st ale nejak nas ten vysledok neoslovil... daval som chutnat ludom ktorym som nic nepovedal o ohreve a vsetkym sa viac pacila povodna vzorka slivovice pred ohrevom... tak neviem mozno som niekde chybu spravil... ale nie je to nic zlozite tak som tam nemal co pokazit...
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 129.96 (?), 12.1.2010 9:00
Vyzkouším to. Ale prosím podrobnější informaci. Mám např kořalku v 5l skleněném demižonku. Ponořím ho tedy do nějakého hrnce s ohřátou vodou na 60 stupňů? Má být celý ponořený? Má se nechat chladnout celou dobu v tomto hrnci s vodou? Kolik má být té ohřáté vody? Ohříváte pálenku už v nádobě s vodou? Nebo nejdříve ohřejete vodu a pak ponoříte nádobu? Děkuji.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 206.135 (?), 12.1.2010 18:16
zohrieval som 0,7l vo vodnom kúpeli na 60 stupňov, teplotu som meral priamo vo fľaši, pri 58 som fľašu vybral a nechal ochladiť. Zotrvačnosťou teplota dosiahla 60.to som zopakoval po 24 hodinách celkom 5x. (5dni-5 ohrevov,) fľaša nebola plná a po celý čas otvorená.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 78.21 (?), 13.1.2010 13:51
jaj, tak to je požadavků najednou, není potřeba se s tím párat, nerez hrnec nalít do něj destilát, postavit na ELEKTRICKOU plotýnku, vrazit tam teploměr na zavařování a čistou rukou nebo nerez nádobím míchat aby se obsah prohřál stejnoměrně, po dosažení 40 - 50 stupňů odstavit a nechat schladnout
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4, 5 >
|
|
|