Kvasenie stavy z cukrovej trstiny



   Předchozí příspěvky  |  1,  2   
               
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.135 (?) 
4.11.2017 18:20

Ten dotaz je od tazatele z Okinawy, nejde o třtinu v Evropě.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
                  
host - 19.119 (?), 6.11.2017 20:04

No je-li to někdo až z "teplých krajů" tak o přípravě Rumu lze najít na amerických webech poměrně dost, např zde.

Je to sice anglicky, ale to by nemělo vadit, když tak to překladač zvládne.

Tož vzhůru do toho RUMU...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 13.194 (?), 22.2.2018 10:08

.Zkusmo jsem udělal rum z třtinové melasy a třtinového cukru (obojí se tu dá koupit), dosladil a dobarvil jsem to kulérem a myslím, že to nemá chybu.Jo, a kvasil jsem to velkou dávkou droždí při teplotě nějakých 27 stupňů. Za neselé 3 týdny to bylo prokvašené.

Případné pokusníky upozorňuji, že rumy jsou kategorií nápojů, stejně jako např. giny, takže to, pochopitelně, chutná jinak než Tuzemák, ale výborně.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2   
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika