Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
Ú v o d n í   s t r á n k a  |  Reklama   
Zahradní domky.cz
Chatky, zahradní domky a domky na nářadí, dodání po celé ČR.
Nábytek Vladeko
Dřevěný zahradní nábytek, doprava po ČR zdarma


Pálení > Ananasový kvas

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.36.141 (?)
12.3.2019 21:44, počet návštěv: 1241
Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu)
Zdravím, mohl by mi někdo poradit s ananasovým kvasem? Co je potřeba a na co si dát pozor?
Připojit reakci   
recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
   

Ananasový kvas


Mesány (17) - xxx.xxx.62.253 (?)
14.3.2019 14:39
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Na ananas se take chystam, jen na to jeste nebyl cas, protoze ananas chci oloupat - casove trosku narocne. Jeho kura neni chutove zadna hitparad a vysledny produkt by nebyl asi moc pitelny. Takze bud odstavnit, nebo oloupat a podrtit. Ananas obsahuje cca 10 procent cukru, prezraly muze mit o neco vice -12, coz je pomerne malo. Osobne do 50 litroveho sudu s ananasem pridam kilovku cukru a kvasinky. To zde vidim jako nutnost. Jednak toto ovoce byva z pravidla chemicky osetreno, cimz jsou zlikvidovany divoke kvasinky na povrchu, a pokud by jste mel "Bio" ananasy, tak by jste vetsinu odstranil oloupanim. No a pak standartne hodit do sudu a nechat vykvasit. Jedna se o pomerne mekke ovoce a myslim si, ze vykvaseni bude pomerne rychly proces.
Připojit reakci
      

Ananasový kvas


host - xxx.xxx.19.215 (?)
18.7.2019 11:36
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
Tak vypáleno jako běžné ovoce a výborná voňavá a chutná ananasovice. Ananas je nutné oloupat a pošrotovat. Při měření měl docela málo cukru, tak je potřeba nějaký přidat. Během pár dní je kvas hotový a může se pálit 🙂
Připojit reakci
Založit nové téma Nápověda
  Název diskusního téma   Počet příspěvků   Datum   Počet návštěv
Myrobalány? Je možné kvasit je společně? 916.8.2019793
Cukr, cukr a jenom cukr1413.8.201916728
Aroma meruňkovica813.8.2019812
Pálení ovocných vín1912.8.201910780
Melounovice610.8.2019508
Pečetní vosk89.8.2019583
Kvas smrdí podobně jako ředidlo209.8.201929448
destilační přístroj10529.8.20191438287
Refraktometr na měření kvasu233.8.201910786
Destilační přístroj32.8.2019517
Trubka ke chladiči21.8.2019293
Z ceho udelat visnovku2231.7.20192775
Cudny proces palenia430.7.2019524
Meruňkový kvas 4627.7.201943746
Ražná - ražovica1526.7.201942657
Obsah alkoholu ve kvasu725.7.2019848
Novy kvas nekvasi619.7.2019667
Ananasový kvas318.7.20191242
Poraďte jaké kvasinky2714.7.201915977
Pálenka z mladých smrčků310.7.20191454
Kolik nateče ze 100l vína59.7.20191093
Pach po acetonu35.7.2019786
Domácí ořechovice1131.7.2019204259
Kvas z mandarinek1923.6.20192546
Zapach dymu623.6.20191767
borovička717.6.201920494
Slivovice jak poznat archív109.6.201910375
Malinovice, Banánovice, Melounovice177.6.201928507
Zakalovanie slivovice pri druhom paleni730.5.20191613
Koňak, brandy, vínovice a jiné ušlechtilé destiláty2730.5.201935737
Turbo kvasnice3519.5.20199052
Palenka z exotickeho ovoce1012.5.201922155
Destilace na polské koloně, zápach výstupu, teploty?544.5.201932209
Pálenka zo sorbitolu61.5.20191276
Škrábavost pálenky4727.4.201962706
Archivace slivovice427.4.20191094
Jak rychle vypeckovat švestky423.4.20191123
Lze využít drtič větví i na ovoce?2912.4.201949654
Zápach v trnkovici po lihu86.4.20192051
Délka prokvašení kdoulového kvasu74.4.20192231
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 >  
Další diskuze na téma Pálení najdete na serveru Kulináři.cz.
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Kaiserova elektrická udírna13.8.2019
Kaiserova elektrická udírna12.8.2019
Uzení masa11.8.2019
Kaiserova elektrická udírna7.8.2019
Kaiserova elektrická udírna7.8.2019
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Reklama
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2019
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů