Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

dost by tomu měly pomoci enzymy...

Enzymy do peckového ovoce nedávám. Když jsou švestky řádně vykvašené, je kvas složen z úplně tekutého podílu, jakési kaše a samostatných pecek bez jakkoli ulpívající dužiny - po zamíchání jich většina klesne na dno. Neumím si představit, co víc by se švestkami dokázal udělat pektolytický enzym.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika