Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myslím si, že v tom rozsahu pH 3-6 sa pohybuje drvivá väčšina substrátov pre kvasinky, či už ovocných alebo škrobnatých.  Pri škrobovinách sa pH zápary vstupujúcej do kvasných nádrží pohybuje v rozsahu 5-6, optimálne okolo 5,5. Vykvasená zápara má potom hodnotu pH niečo málo pod 4. Preto možno konštatovať, že kvasinky budú takmer vždy v optimálnom pH, ak sa samozrejme nebavíme o extrémnych prípadoch.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika