Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám to taky tak, vůně jemná, není tam to klasické švestkové "šťouchnutí". Myslím si, že je to o materiálu v sudu. U nás (střední Čechy) švestky, ať klasické české nedosáhnou té kvality jako třeba na Moravě.

Mám klasickou skleněnou kolonu, dvouplášť bez přetlaku takže max 98°C, kotel měděný. 1D končím na 30%, 2D max na 55, spíš už k 60%. Pak se mi zdá, že už je dokap cítit a nechci ho tam. Švestky kvasím minimálně 10 týdnů, teď i mnohem dýl pod kvasnou zátkou.

Byl jsem na koštu u starého mistra, výrobky měl výborné a když slovo dalo slovo, tak mi řekl, že na skleněné koloně nikdy nedosáhnu na výsledky, jako kdybych jel v mědi. Tak nevím(když vidím některé zařízení komplet v nerezu max s kusem mědi jako reakční člen, tak si to nemyslím. Ale kdo ví.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika