Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Taky se mi vzdy jablecny mošt v lednici rozkvasi. Jeden cerstvy poznatek. S kamaradem jsme zakladali hruškovy kvas ve stejnou dobu a stejnem miste, on jen nadrtil a nechal samovolne kvasit, ja provedl zakvas osmoticky odolnymi kvasinkami + zivna sul. Po 7 tydnech destilace: kamarad ze 100 kilo hrušek vytěžnost 7,5 litru padesatky, ja ze 100 kilo12 litru padesatky. A to mu hlidali kvaseni v profi palirne. Ja si ho hlidal sam a po dokoncenem kvaseni mi ukazal cukromer asi 1,5 proc. Takze uz ponekolikate mam overeno, ze u hrusek je samovolne kvaseni veliky problem a naopak pridavek spravnych kvasinek je zaruka kvalitniho prokvaseni s maximalni vyteznosti. Honza
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika