Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Prosím o radu někoho zkušeného, jak dlouho asi trvá prokvašení kdoulového kvasu a zda je to kvas náchylný na zoctovatění nebo je podobně jako švestkový nebo jablečný trvanlivější a jde jej vypálit i později. Založený kvas z kdoulí a jablek v poměru 4:1 začal jevit známky kvašení po 2 dnech při teplotě cca 20°C, byl umístěn ve sklípku, kde se bude zřejmě stabilní teplota pohybovat kolem cca 16/17°. Děkuji za radu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika