Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Ano. Hodnota na cukromeru nemusí být až nula dejme tomu 2 - 0. Ikdyz vždycky nějaký cukr zbývá. Navíc kvas z jablek je mnohem nestabilnější než slivove. Po skončení lihoveho kvašení často de do octového kvašení. Ochutnat, koláč neboli asi u vás deka nevadí. Měl ste docela velkou teplotu tak to šlo docela rychle. Pokud máte dostatečnou lihovitost tak to chvilu podrží. Jinak jestli máte tak všechno nebo větší část - nekecat a nestát 😋 a objednávat pálenici. __ Příště lepší v trochu nižší teplotě aspoň na dokvas, víc se pak vyluhují aromatické látky, pokud je jich teda z jablek záhodno 😉. Jinak sliva je sliva, to poznáte. __ zdaretz K.z B.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika