Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Myšina je vada vína, ale v kvasu většinou tolik nevadí. Příčinou je bakteriální kvašení -  mléčné, ale nejen to.  Obvykle vzniká kombinací vyšší teploty, bakteriální nákazy  - nečistého ovoce, přístup vzduchu.. Nečistota nemusí být jen na povrchu plodů, nýbrž i uvnitř - v červivých jablkách. 
   Kyselina citrónová se do jablečných kvasů běžně nepřidává (jsou kyselé dost), myšinu ale určitě nezpůsobila, stejně jako přídavek cukru. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika