Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pekařské a pivní kvasinky podle teploty zastavují růst a potažmo i produkci alkoholu na nějakých 6% vol (12° ležák)...

Pivné kvasinky používané pri výrobe spodne kvasených pív majú hlavne tú výhodu oproti iným typom, že ľahko sedimentujú (majú zlú afinitu k CO2). Ak sa sládok rozhodne, že pivo je už hotové, tak ho jednoducho podchladí (tým ešte umocní sedimentáciu) a následne kvasinky v CK tanku odrazí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika