Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pekařské a pivní kvasinky podle teploty zastavují růst a potažmo i produkci alkoholu na nějakých 6% vol (12° ležák), ale hlavně mají jiný hlavní výzanam než produkci etylalkoholu. Horší je, že v rámci reklamy je podáno zjednodušení, že i vinné a divoké kmeny kvasinek jsou "srovnatelné" s p+p kmeny kvasinek.

Jinak pro doplnění - pro poměr mezi produkcí CO2 a alkoholu je rozhodující teplota. Při vyšší teplotě snzoricky kvas bouřlivěji kvasí, ale produkce alkoholu může být i nižší / je nižší než i klidného pomalejšího prokvášení při nižší teplotě.. Proto je tolik metod, jak řídit teplotu kvašení pro dosažení optimálního výsledku (a proto hospodyňky se snaží těsto udržet při vyšší teplotě kvašení).

SfK.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika