Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Zdravim. Doporucil by mi nekdo kvasinky pro naockovani kvasu trnek nebo durancii? Kvas bude ve sklepe pri teplote 10-17°C. Bude ve 200 L sudu. Take by me zajimalo, jestli muze nekdo, z vlastni zkusenosti, doporucit pektolyticky enzym pro durancie. Diky. JH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika