Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím pane doktore,

opět porovnáváte neporovnatelné... já jen uvedl další způsob, jak se taky dá víno z hrozna dělat. A perličku na závěr. Vy to převedete na poměry u moravských vinařů... ty "energetické náklady" byly myšleny již se samoutnou obsluhou zakopané kvevri amfoy... bez přetáčení a školení vína... byl to bonmot (a ty se neodpouští, že...)

Zkuzte navštívit pana Vicanai (nebo jiné vinaře, kteří tuto metodu u nás zavádějí). třeba vás to i potěší. Přeji hezký den.

PS. největší "amfory"  jsou i kolem 15 000 litrů... ale ty nejsou zatím u nás.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika