Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Odpoved k docukřovani: Doslazovani je kapitola ktera se vsude probira. Zalezi co od vysledku ocekavate. Ja doslazuji jen ranne kvasy, merunky, broskve, hrusky. Vse co ma mene cukru a hrozi spatny prubeh kvaseni a zoctovateni. Davam 1kg na 100litru. Jeden cas jsem vubec necukril a kvalita byla horsi, zkratka vice alkoholu uvolni vice aromatickych latek. A treba broskve bez doslazeni jen na 2x neudelam. Maji malo cukru a vysledek neni nikdy dobry, takze musim udelat 3D. Nebo dosladit. Tot mé zkusenosti. Zkousel jsem pridat i vysoke mnozszvi cukru nebo destilovat kompoty a vysledek je hnus. Nema to nic s kvalitnim ovocnym destilatem společneho, proto s cukrem opatrne, idaelne zmerit cukernatos v kvasu a dosladit je je li to treba.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika