Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jak psal p. Šlosar, všechno lze vyčistit a zbavit se "kalicích látek" po zředění. Otázkou, ale je jak a čím protože na to není žádný univerzální recept. Na každý problém, "kalicí oleje, silice apod." funguje něco jiného.

Další otázkou je, zda se těchto látek nutně potřebujete zbavit?
Jste "výrobce" komerční lihoviny u které záleží na vzhledu a průzračnosti?
Nebo preferujete ve svém macerátu obsah látek které by tam být měly?
*
Pokud se zbavíte těch látek " kalicích", tak i taky těch kvůli čemu to děláte.
Po jejích zbavení se zůstane ten macerát jen "ochucenou" lihovinou s jen malým obsahem těch léčivých látek které tam chcete.

Dobrým příkladem by možná mohl Absinthe a podobné jiné vysoceprocentní lihoviny, které se před pitím ředí ledovou vodou právě proto aby se mléčně zakalily - tzv.louche. A to je právě známkou jejích kvality a obsahu látek které by obsahovat měly.

Takže v případě nějakého "zdravotního užívání" to fact neřešte!

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika