Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak napr. hruškový kvas sa okysľuje na pH 4. Takže asi to sú vhodné podmienky pre alkoholové kvasenie, aby sa nechytilo trebárs mliečne kvasenie. Pri vyššej cukornatosti než 20% treba asi liehovarnícke kvasinky, ktoré to zvládnu. Aj keby ste pridávali cukor na viackrát, tak napr. vínne kvasinky odumierajú pri 13,5 % alkoholu. A kdeže to bývate, že som taký zvedavý?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika