Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ani ne tak problém, připadá mi to zbytečné.
Měkké meruňky a švestky se dají snadno rozmělnit míchacím nástavcem na barvy k vrtačce. Rozbití jader tu nehrozí. Když se nerozmačkají všechny plody, nevadí to, stačí, že je kvas tekutý a mezi plody není vzduch.
   Hořkomandlová příchuť, ceněná u švestkových destilátů, mi v meruňkovici vadí. Proto před pálením cedím kvas přes zelenou bednu. U zkvašeného tekutého kvasu je to snadné. Chuť jader se samozřejmě bude uvolňovat i při kvašení. Dokonce částečně i z nerozbitých pecek, proto někteří (já ne)  meruňky vyloupávají. Klasické palírenské odrůdy (Velkopavlovická, Maďarská) mají sladká jádra, tam není cezení kvasu nutné.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika