Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jestli kvas šuměl a přestal, voní po ovoci, na povrchu plavou meruňky a pod nimi je tekutina, myslím, že je vše v pořádku. Patrně bouřlivé kvašení skončilo a pokračuje dokvášení. Že by naráz - uprostřed kvasícího procesu - pochcípaly všechny rozjeté kvasinky, to je asi blbost. Jediné, co bych udělal, je změřit cukernatost kvasové tekutiny. Je možné, že v teple ovoce prokvasilo poměrně rychle.  
    Já osobně bych do meruněk cukr přidal hned při zakládání Ne proto, že by to bylo nezbytné, ale pro mě jsou meruňky vzácné ovoce a bál bych se, že se drahocenný kvas zkazí. A taky litr meruňkovice navíc se hodí. U švestek ten problém nemám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika