Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ďakujem za radu.  Odoberiem teda radšej z tých sudov. Nikde som sa nepočítal ako dlho jednotlivé fázy kvasenia cca trvajú. Môžte mi ako zaciatocnikovi toto napísať? A odkedy sa už nemôže s kvasom manipulovať? Kedy sa vytvára ten "koláč " na vrchu? A ešte ma zaujíma keďže rad nakúkam popod dekel ako to celé prebieha od kedy by som už nemal ten dekel nadvihovat a pozerať kvas?

Ešte som zabudol napísať že som na ten 60kg obsah primiešal 1kg cukru rozpustený do 1l vody.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika