Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Škodlivých látek v octu bych se nebál, alkoholů jako metanol už vůbec ne.. Při množství, které během kvašení vzniká a při objemech, v jakých se konzumuje ocet, nemá smysl se o něm bavit. Spíš bych se bál, že ocet nebude mít dobrou chuť, nelze vyloučit přítomnost nežádoucích mikrobů (např. hnilobných).  Ale škodlivosti se nebojte. Veřte, že řada lidí pije kvas z hroznové šťávy ještě dřív, než se ty škodlivé a smrtící alkoholy začnou přeměňovat...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika