Informace je hodně neúplná. Nevíme, kolik % cukernatosti měly kvasy při založení, v jaké teplotě byly uchovány, atd. Když si vzpomenu, co dělaly mé hruškové kvasy na podzim, jak rychle se povlékaly křísem (ve 120 l nádobách), trochu se zdráhám věřit že dnes jsou 45 a 30 kg sudy s hruškami bez plísně a vůně v pořádku. Ale nikdo není prorokem...
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název *:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*
Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15. Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.