Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hruškový kvas je mnohem méně stabilnější nežli švestkový, proto měl být už dávno zpracován. Situace je ještě horší, protože jste nepřidal ani 1% cukru. Už dávno jsem vypozoroval, že i s tímto vcelku nevýznamným množstvím (tedy 1 kg do 99 kg kvasu) se naprosto prokazatelně zvýší doba zpracovatelnosti kvasu, chcete-li oddálí se tím proces zoctovatění, tedy oxidace ethanolu (lihu) na kyselinu octovou, ale exaktně to vysvětlit neumím. U švestkového kvasu je sice situace o prsa vietnamské ženy lepší, ale přesto bych se moc na výtečnou slivovici netěšil. Oba kvasy mají nekolikaměsíční zpoždění. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika