Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No, já likér na způsob Becherovky už dělám a téměř pravidelně. Mám vlastní recept, který jsem vytvořil dopracováním jiných receptů. Tuhle mi někdo při porovnávání Becherovky a toho mého, nevěda co pije, řekl že ten můj mu chutná víc. Co se dává do originál Becherovky to nevím. Ale dřív jsem maceroval směs bylin a koření určitou dobu ve směsi etoh a vody, pak jsem přešel na etoh, po maceraci teprve naředěný a najednou jsem si uvědomil, že v tom vlastně nemám úplně jasno, co se považuje za nejlepší postup - viz můj dotaz. Ono se totiž něco rozpouští v etoh a něco ve vodě. Tak se ptám, no.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika