Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rád bych nenápadně připomněl, že rumy, stejmě tak jako giny, whisky či brandy jsou kategorie/skupiny nápojů a mohou mít vzájemně dost odlišné chuti a vůně. Z této skutečnosti vyplývá, že "rum", chápaný jako přídavek do čaje, griotky či vánočního pečiva (tedy vpodstatě široce oblíbený Tuzemák) lze vyrobit jenom použitím lihu, vody, rumové esence a kuléru. Já osobně bych se vůbec nezabýval zkoumáním, zda lze tuto kapalinu vyrobit jiným způsobem. Asi by bylo lepší, hledat mezi prodávanými rumy takový, který by vyhověl požadavkům pro komkrétní použití - pití či přidávání do něčeho. Jinou cestou může být dílem googlení, dílem vlastní pokusy s kořením, třeba přidávaným do levnějších rumů (destlátů z třtinové melasy). Je to tak jako tak jen otázka kulinářského vkusu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika