Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

 Většinou se to stává díky kvasinkám. Musí se rozmnožit a být aktivní - musí šumět a pěnit, být živé. Mnohdy se prodávají už "mrtvé"...
*
Další chyba může být v jejích přidání do jen cukerného roztoku bez živin. Spařil jste ty šípky, uvolnil jste z nich nějaké živiny? Jen cukr jim nestačí!
A co teplota?
V počátku kvašení by měl být co nejvyšší, max. 30°C až pak, při dokvašování je lepší nižší.
*
Vaše dávka cukru je pro kvas příliš vysoká. Je to Rp. pro výrobu dezertního vína a část cukru po destilaci skončí v "kanále".


Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika