Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud nalijete na vrch ovoce v sudu cca 0,5 litru rozběhnutého zákvasu, tak máte dost CO2 už v době dotlačení víka. Navíc rozběhnutý zákvas je mnohem stabilnější než dosud nekvasící ovoce tak, že celý sud se chová podle té povrchové vrstvy stabilně.

Důležitější je ovoce řádně do sudu našlapat, aby tam nebyly vzduchové bublinky ale mezery mezi částí nedostatečně rozdrcených plodů byly vyplněny šťávo a kaší z těch dobře rozdrcených.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika