Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Měkké hrušky nakvašovat je samozřejmě nesmysl. Vznikla by absolutně nevylisovatelná kaše. Měl jsem na mysli hrušky extrémně tvrdé ze kterých by se bez nakvašení moc moštu nezískalo. Nebo u jablek typu boskopských, strýmky apod. * Destilát z čisté švestkové šťávy, nebo i z jiných peckovin, by nemusel být špatný, ale není k tomu důvod. Dužina z peckovin na rozdíl od většiny jádrovin neobsahuje žádné nevhodné látky. Ba právě naopak. A hořkomandlové aroma z pecek k těmto destilátům patří. Osobně malou část pecek drtím. Rafael.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika