Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj všem,

na TV Paprika jsem viděl, jak nějaký Dán dělal jahodovici tak, že vzal čerstvé jahody i se stopkami a zalil je alkoholem. Po nějaké době alkohol odsál a vypálil. Výsledek byl čirý špiritus, který prý chutnal po jahodách. Nemohl jsem to pořádně poslouchat, měl jsem návštěvu, otázky tedy zní - co kdybych použil jednou vypálený kvašený cukrový roztok? Nebo je lepší nechat ho vypálit aspoň dvakrát a pak teprve nakládat jahody? Nebo je lepší použít jiný alkohol? A jak dlouho bych měl asi nechat jahody macerovat? Napadá někoho i jiné ovoce, které by se dalo použít?
Díky moc za info!!
 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika