Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

...kolik je třeba přidat cukru do kvasu

To není dobře formulovaná otázka:

1. Kolik je nutně zapotřebí?
    Nutný není žádný cukr. 
2. Kolik nejvíc cukru můžu přidat, aby všechen prokvasil?
Čtyři kila by měla prokvasit. S hlubokoprokvášecími kvasinkami možná i víc.
3. Koli je optimální množství cukru, aby kvas nebyl tak choulostivý a přitom se příliš nezhoršila kvalita a aroma destilátu?
1,5 - 2 kila cukru na 100l považuji za optimální množství. Zkvasitelného sladkého ovocného roztoku je ve skutečnosti méně, neboť musíte odečíst pecky a sušinu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika