Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvas z moruší jistě vyrobit lze. Stejně tak nebude problém smíchat bílé moruše s černými. Přídavek cukru bude záviset od sladkosti morušové šťávy, tu by bylo dobré změřit (např. refraktometrem). Při cukernatosti kolem 15 a víc bych cukr nepřidával, spíš bych kvas okyselil (např. mléčnou kyselinou), přidal nějakou živnou sůl a taky kvalitní zákvas.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika