Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To se neomlouvejte, diskusi s panem Rafaelem to nijak neovlivní. Samozřejmě, že by mě vzorek tohoto destilátu třešní velmi zajímal jaksi z výzkumného hlediska, protože jsem už pro bratru 16 druhů ovoce vypracoval rozdílné postupy zpracování lutru a v tomto případě mě to zvláště zajímá, protože evidentně nedošlo k bouřlivému kvašení, což je u tohoto druhu ovoce velmi vzácný jev, zvláště proto, že letos byly mimořádně vysoké teploty při sběru třeší po celé republice. V čem vidíte "ta rizika"? Já naopak očekávám úžasnou harmonii tohoto produktu, pokud ovšem zpracování proběhlo správně. slosar-petr@seznam.cz

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika