Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, pan Valenta by měl za tu svou knihu dostat Nobelovou cenu!

Nic lepšího pro začínající domácí výrobce napsáno nebylo. A pokud něco podobného v poslední době vyšlo, tak jen sprostě a bez udání zdroje od něj opsáno!!

Anebo jen komerce která nikomu nic celkem nedá...

Každý domácí výrobce nebo expedimentátor by ji měl znát nazpaměť než se do něčeho pustí. A to jak ovocný vinář nebo jako výrobce destilátů pravých či průtahových.

*

Nicméně vycházejí u nás knihy, překlady, hlavně z anglosaských oblastí, kde jsou schopni zkvasit a vypít skoro vše... Mrkev, okurky, apod...

A to je ten taky Rp z nich a jejích homedistillerů...

-rajčatový protlak, je to jen výživa pro kvasinky. Podobně jako ta hořká sůl

-takto vedený kvas musí vykvasit během 72h

-více se o tom můžete dočíst na homedistillerech. Hlavně amerických...

.

-masivní přídání kvasinek je u tohoto druhu vedení kvasů normální. Jen se nesypou sušené na hladinu, ale přidají se rozmnožené a rozmíchají se tam

-a při ideálních podmínkách vykvasí i daleko větší koncentrace cukru

Jenže vyrábějí to, nebo doporučují, takovou výrobu většinou jen jako cestu k získání lihu v použití v likérnictví. A ne jako finální výrobek.

Rafael

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika