Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nevím, zda se dá říci, že jste tu knihu "prostudoval", podle toho co jste napsal, tak pouze přečetl. Tento údaj je z kapitoly o vysokoprocentních záparách (kvasech) a za použití turbo kvasinek. Tyto kvasy jsou povoleny v Německu či Rakousku pro určité pálenice (myslím s tím přídavkem cukru). Tudíž přímou zkušenost v CZ, s tím "oficielně" nemůžete mít.

To neznamená, že je musíte do písmene napodobovat!! V té kapitole jsou také popsány výhody i nevýhody této metody a proč ten vysokokoncentrovaný kvas připravují.

Nechci knize dělat propagaci, ne se vším co je v ní uvedeno přímo souhlasím a bylo to tu již několikrát popsáno na jiných vláknech. Je jako každá, něco se dá převzít, jiné zvážit jak to použít. To si musíte rozhodnout sám. 

A autory bych v žádném případě za "pisálky" nepovažoval (už proto, že si na ni vybudovali i živnost...).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika