Nevím, zda se dá říci, že jste tu knihu "prostudoval", podle toho co jste napsal, tak pouze přečetl. Tento údaj je z kapitoly o vysokoprocentních záparách (kvasech) a za použití turbo kvasinek. Tyto kvasy jsou povoleny v Německu či Rakousku pro určité pálenice (myslím s tím přídavkem cukru). Tudíž přímou zkušenost v CZ, s tím "oficielně" nemůžete mít.
To neznamená, že je musíte do písmene napodobovat!! V té kapitole jsou také popsány výhody i nevýhody této metody a proč ten vysokokoncentrovaný kvas připravují.
Nechci knize dělat propagaci, ne se vším co je v ní uvedeno přímo souhlasím a bylo to tu již několikrát popsáno na jiných vláknech. Je jako každá, něco se dá převzít, jiné zvážit jak to použít. To si musíte rozhodnout sám.
A autory bych v žádném případě za "pisálky" nepovažoval (už proto, že si na ni vybudovali i živnost...).