Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Když děláte "sajdr" v zimě, ve vzduchu je míň zárodků kvasinek a trochu déle trvá, než začne samovolně kvasit. Já jsem ho dělal tento týden. Dosypal jsem cukr do 21% (z původních 11), přidal půl deci starého chladného burčáku a začalo mi to v teple během 2 hodin kvasit. Za dva dny jsem lahev dal do chladna dojet. Můj kolega je Brit a říká, že je to zhruba stejné jako ten anglický.

Když rozkvašuju zmražený mošt samovolně až v březnu, tak i ten hroznový se rozjede v teple u kamen až za 5 dní.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika