Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V očekávání letošní slušné úrody jablek se raději už v přestihu zajímám o jejich využití. Samozřejmě mošt, ale chtělo by to i něco jiného. nedávno jsem ochutnal z Anglie dovezený cider a bylo to výborné. Ano, já vím, je to zkvašený jablečný mošt, ale při jaké teplotě proběhla fermentace?  Jak cukernatý by měl být mošt? Přidávají se kvasinky a jaké? Jak skladovat, přesněji možná "ležákovat", a při jaké teplotě? Budu vděčný za každou informaci. Umím si uvařit pivo i připravit kvas na destilát, oboje snad pitelné, takže cider by také mohl vyjít.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika