Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jednoznačně bych se držel doporučení Ing. Šlosara. Argumenty typu "znám paliče...," jsou zavádějící. Znám lidi, kteří si před jídlem nemyjí ruce a nemocní nejsou, ale nebudu je následovat.
   Každý, kdo třešňovici pálil ví, že připravit kvas je nejen velmi pracné, ale že je nutné jej i bedlivě hlídat. Jistěže, pokud jej palič řádně vyfutruje cukrem, kvas vydrží hodně i v teple. Kořalku je pak možno považovat za excelentní, pokud konzumentu nevadí, že jediné aroma je po lihu.
     Na druhé straně -  doporučení vést přikyselený kvas déle při nižší teplotě bez většího přislazení je správné, ale není pro úplné amatéry. Je otázkou, zda pro začínajícího paliče skutečně není lepší v zájmu jistějšího výsledku obětovat trochu chuti i vůně a kvas přisladit a vykvasit co nejrychleji.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika