Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Troufám si říct že s pravděpodobností hraničící s jistotou tato "meruňkovice" nevznikla destilací ovocného kvasu! To je prostě proti přírodě. Dokonce i přídavek takovéhoto množství metylalkoholu do už hotové pálenky mi připadá velice nepravděpodobný. To postrádá smysl dolévat do už hotové pálenky vydestilované z ovocného kvasu další alkohol v takovémto množství a to i v případě že by tento byl považován za etylalkohol (tedy nejedovatý). Už si jenom představte jak by to technicky vypadalo. To by se nejdříve hotová pálenka naředila na výsledných dejme tomu 25% a následně se procenta přídavkem dalšího lihu zpátky zvedala na 50%?? Vždyť toho přidaného alkoholu by bylo tolik že by se jakákoliv vůně a chuť vzdálila od meruňovice natolik... ani si to nedovedu představit. To by snad ani nikdo jako meruňkovici nedokázal prodat, nedejbože vypít. Ne - v tomto případě muselo jednoznačně jít o "výrobu" smícháním denaturáku s trestí.

Při všem co o tom vím, po dlouholeté praxi, i kdybych si řekl že nějak z kvasu vypálím 25% metanolu... tak opravdu nevím jak bych to udělal. Věděl bych jak vyrobit metanol jinak - ale určitě ne destilací kvasu a to i toho teoreticky nejhorsího představitelného. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika