Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ono totiž nejde o nějaké dokvášení za nižší teplotu, ale o to jak mě potvrdilo již několik lidí, že pokud to dám vypálit jako každý jiný destilát při 2 stupních cukernatosti tak je už pozdě a nevypálím nic.Líh se ztratí... neznámo kam.Takže pálit okolo 5 aby něco bylo do lahví.Jo a ono to pořád,,jede" takže ten co se tu divil těm bublinkám tak ať se už nediví...'

Proboha, co to je???
Jak se líh během pár dnů může ztratit?
Buď tam skoro žádný nebyl - zcukření proběhlo velmi nedokonale, nebyla změřena cukernatost rmutu, nebyla provedena jodová zkouška na zbytkový škrob anebo líh zoxydoval na ocet. Vypařit z kvasu se nemůže!!!
Jiná možnost není - obilní kvasy kvasí rychle a ochotně!

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika