Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

20°Bx odpovídá 18,3°NM, 85°Oe, 17°KMW,  11,1Bé, 20°Bg, 20°P nebo hustotě 1,083g/cm3.
*
Co se týká kůry citrusového ovoce používá se jen vrchní část bez vnitřní bílé části - albeda. Ta je jen hořká a nositelem žádného aromatu není.
Jak zbavit kůru ochranného ošetření a zda je to bezpodmínečně nutné nevím.
Taky nevím jestli má smysl vůbec kvas z takového ovoce v našich podmínkách zakládat.
Raději bych zkusil průtahový destilát nebo likér.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika