Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Rozhodně nedoporučuji extrakt předestilovat, tím by se typická chuť ořechovice ztratila. Osvědčilo se mi aplikovat 15 ořechů, trhané v polovině června, nakrájet na čtvrtiny do 1 l 45 % lihu. Maceruji s přídavkem kakaa dva měsíce a po této době odstraním pevnou část a přidám asi 38 ml 10% želatiny, lépe rozpustím 4g želatiny v 36 g vody. Po zhruba třech týdnech se vysráží třísloviny a po dochucení cukrem, což je individuální dle chuti, je ořechovka čirá jako fernet. PŠ  

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika