Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

u nas na slovacku -uh.hradiscko- michame, problem neni v konzervaci kvasu ale v tom ze opravdu octovati a zahniva, a ruku nasrdce kdo zvas chodi dvakrat denne kontrolovat kvas? vetsinou je na mlatevnach, stodolach ci sklepech. problem spociva v tom ze se vam ten "kolac" propadne a ovlivni vam negativne zbytek becky. mluvim z vlastni zkusenosti, protoze jsem majitel pestitelske palenice a zkusenosti mam spise negativni s nemichanim, takze doporucuji michat. a co se tyce cukru na 120l se unas dava max 2kila je to zduvodu lepsiho nastartovani kvasu. a davame kilo na spodek a druhym se pocukruje vrch prave z duvodu zahnivani. a zasada je do ltniho kvasu -merunky- davaji 5 az 6 kilo a do poznich trnek konec zari rijen nic nebo max. kilecko. tož tak :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika