Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Abych úspěšně dotáhl do konce výrobu slivovice musím ještě jednou poprosit o radu vás, kteří s tím máte nemalé zkušenosti. Vypálit to nechám tenhle týden. Tady v různých tématech jsem to nenašel, ale jinde na internetu jsem našel zase spoustu informací, ze kterých jsem spíše více zmatený, než že bych se z nich poučil. Jedná se mi o „vyvětrání“ (odšpuntování) po pálení. Zajímalo by mne, jak dlouho ji necháváte „vyvětrat“. Četl jsem sice o tom, že někdo to dělá tak, že to průběžně koštuje, a až je to „akorát“, tak to je ten správný okamžik. Ale já to asi dost těžko poznám. Jinde jsem četl měsíc, ale asi nejvíce byl zmiňovaný týden.
A také hlavně to do čeho slivovici stočit. Na nádobu se ptám proto, že jsem se také dočetl, že někdo to pro správné vyvětrání nalívá do mísy (aby byla velká plocha). Ale v tomto případě to teda popírá to, když se to dává do takových těch cca 5litrových demižonků od vína. Tak teda nevím, jestli pro lepší chuť to mám nalít do klasických sklenic (0,5 l, 0,7 l) nebo to mám dát do těch demižonků, že kterých by se to logicky mělo „vyvětrávat“ déle.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika