Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Odpařování alkoholu z kvasu bych se vůbec nebál. Mnozí pisatelé nechávají měsíc i déle odvětrávat pálenku v otevřeném demižonu a ztrát se také nebojí. Já to nedělám, je škoda nechat vůni jen pánubohu.  No a že by z kvasu měl ještě rychleji odcházet alkohol otom pochybuji. V poslední půjčené knize jsem četl, že kvas se má ještě po propadnutí,,koláče" nějaký čas nechat stát, a to z důvodu lepšího rozložení slupek a pevných částic které tímto dodají ještě lepší vůni a urovnání harmonie kyselin. Nemyslím že by to byl špatný názor, jen pokud by se jednalo o ovoce málo sladké a s nízkým procentem alkoholu by mohlo dojít k nějakému kažení. Při dostatečné cukernatosti a čistotě v tom nevidím problém. Lepší je nespěchta ani při pálení nespěchat. VašekB.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika