Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:Zravím - všechny kumštýře kolem řepáku! tak se mi podařilo vše podle návodu-jednu várku sem dělal tak jak jepopisováno! pak sem získal nějaké informace z okolí, a změnil sem :první očistit jak mrkev do polévky -nastrouhat za surova na krouhadle zalít vodou-ne uplně nad povrch řepi -jasně pak do varu s tím -bacha hodně to pění -hlídat pak vařit 3/4hod nechat vychladnout tak na30studělat kvásek jak do těsta, šup to tam rozjezdová teplota minim27st za hod'ku už to bublá! pak udržovat v teplotě min22-25st -a mám to vyskoučené-za 32h je cukr na 0!!!no a šup s tím do mašiny! no ale ted' mi náhodou řepa zmrzla -na kost -až pvolila tak sem to z ní udělal! a překvapení -mín' to pěnilo -lépe se to strouhalo, a lépe to teklo -fakt 50 a mín' odpadu! takže sem udělal z 30kg řepi 6L 45!!! tak ad' se vede! řepášci!!!P!