Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ostrost destilátu především souvisím s nepřiměřeným použitím cukru, tedy sacharozy,

236.138 PŠ

Prosím vás, co to píšete za nesmysl, že ostrost destilátu způsobuje použitý cukr  !

Z čeho se vyrábí vodka, líh...  Je ostrá??

Pil jste někdy druhák ze švestek, který pochází jen z výpalků a přidaného cukru (sacharozy)??

Asi nepil, neboť by jste zjistil, že je lahodnější a jemnější než originální destilát ze švestek!

Takové vzorky se na koštech umísťují i výše - (degustovali jsme je tam, ale nevím odkud pocházely.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika