Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane Rafaeli,

mně se "pálenka", lépe řečeno destilát z durancií vůbec nezdá být tzv.aromatický a zvláště ne ten z Horňácka. Jasně jsou tam více cítit rozkladné produkty z amygdalinu (benzaldehyd + kyanovodík), které se tak nesmyslně dávají do souvislosti s ethylkarbamatem, ale Vy jako kvalifikovaný chemik to také víte, co je to chemický nesmysl. Bohužel to autoři mnoha vědeckopopulárních knih o ovocných destilátech nevědí a opisují tyto hlouposti jeden od druhého. Ostrost destilátu především souvisím s nepřiměřeným použitím cukru, tedy sacharozy, ale oba víme, že se to po několika letech, pokud se toho destilát dožije, i tato neprozřetelnost výrobce jaksi otupí a destilát zjemní. Jak říkám, jedině vzájemnou konfrontací a předáváním zkušeností a hlavně pokorou se našinec může "mezi svými" něco dozvědět, víte chce to účast na soutěžích ovocných destilátů a pak účast na koštech pro veřejnost s katalogem v ruce... Zdraví a vše dobré v roce 2017 přeje PŠ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika