Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Pokud mluvím o pachutích, tak nemám na mysli stav, že by kořalku bylo dobré využít tak maximálně např. do ostřikovačů :-) Copak Vaše kořalky jsou ihned po vypálení pitelné? Vaše destiláty se nevětrají několik týdnů ve sklepě? No vidiíte, a myslíte si, že jste něco udělal špatně a že je potřeba něco zachraňovat? Filtrací přes uhlí se kořalka zjemní a "uhladí", někdy je ovocného aroma až příliš - záleží na vkusu - už jsem pil např. slivovici, po níž jsem cítil švestky ještě asi dva dny, a příjemné to věru nebylo...

Pálení a všem spolubojovníkům zdar

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika