Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane. Válka teď probíhá v ČSSD, ale to sem nebudeme plést. Jistě jste odborník přes chemii, klobouk dolů. Pro mě je podstatné a praktikuji to již léta, nepřidávám do kvasu kupovaný cukr, jak píšete, že není čistá sacharóza, ani jiný. Dívám se na to tak, bez nějakých univerzitních znalostí, že bych do kvasu vkládal něco nepřirozeného, navíc, co z přírody momentálně nevzešlo. A daří se. Ti, co do kvasu valí cukr nebo med, nemají větší výtěžnost, to je mnohokrát ověřené. Chuť je jemná, aromatická, my tomu říkáme "šťávenka pro děti", někteří jí dokonce přeměřili lihovatost. Cukráři mají vždy destilát drsnější. Základ je dozrálé až téměř přezrálé ovoce, ale to tady už padlo vícekrát. Pálím ze Švestky domácí a z pološvestky Wangenheimove, to společně kvasí, i když mají různou dobu zralosti. Ke konci roku zavezu do pálenice a je vymalováno. Když se urodí, tak pálím z Jaderničky moravské, ale to je už jiná kapitola.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika